About Me

Me in Ellscheid Duitsland

Ik ben Pasqual en welkom op mijn Fotografie Website. Ik gebruik deze website voor het tonen van mijn beste en eigen favorieten foto’s. Sinds ongeveer 2006 is mijn hobby fotograferen en doe dat nog steeds veel in mijn vrije tijd en is puur mijn hobby.

In 2006 begonnen met een Canon EOS 350 DSLR en de camera ging steeds vaker mee op vakantie of tijdens wandelingen. Mijn favorieten zijn Dierentuin en natuur fotografie als ook tijdens vakantie mooie plaatjes vastleggen. Na zoveel jaar nog steeds erg actief aan het fotograferen en de camera gaat zo goed als altijd wel mee. In de tussen liggende jaren af en toe wel wat minder gefotografeerd maar zeker 2021 en 2022 weer een stuk meer aan het fotograferen.

Deze site heb ik puur aangemaakt voor het makkelijk kunnen tonen van mijn beste en favorieten foto’s, welke ik in de loop der jaren gemaakt hebt. Daarnaast maak ik ook af en toe een blog post van vakanties en andere zaken als een kleine samenvatting. Met het idee dat andere er nog wat inspiratie uit kunnen halen als ze naar de zelfde regio op vakantie gaan.

Mocht je vragen hebben over één van mijn foto’s of blogs neem dan gerust contact met me op via contact formulier. Klik op de button hier onder en vul het contact formulier in. Ik zal proberen zo snel mogelijk een antwoord te sturen.